Top 21 cei mai bogați rapperi din lume (2024)

În orice moment, ne-am gândit cine sunt cei mai bogați rapperi de pe planetă.

Vă vom oferi o listă lungă.

Raperii sunt faimi pentru case uriașe, vehicule extravagante și cumpărături excesive; iar când investighezi exact cât dobândesc unii dintre ei, nu este o mare surpriză.

Acest articol este o prezentare a celor mai bogați 21 de rapperi, valoarea pe care o valorează și o parte din declarațiile noastre numărul 1 de la aceștia.

Cuprins

Cei mai bogați rapperi din lume – Lista celor mai bogați rapperi de pe planetă

Top 21 cei mai bogați rapperi din lume (1)

Toate cifrele înregistrate în acest articol au fost preluate de la Forbes, The Richest și Wikipedia. Am încercat să ne asigurăm că sunt practic la fel de avangardiste pe cât ar fi de așteptat.

Iată cei mai bogați 21 de rapperi de pe planetă:

Kanye West

Avere netă totală: 6.6 miliarde USD

Valoarea netă totală a lui Kanye a fost afirmată recent de Forbes ca fiind de miliarde, deoarece le-a dat documente care arată cum participația sa în Yeezy și-a redus valoarea netă totală.

Kanye West este un rapper, muzician, producător de discuri, creator de stil și om de afaceri american. În prezent, este cel mai bogat rapper de pe planetă, cu o avere totală netă de 6.6 miliarde de dolari.

Jay-Z

Jay Z Averea netă totală: 1.3 miliarde de dolari

Jay-Z este un rapper american și vizionar în afaceri din Brooklyn, New York. Adevărul să fie spus, cea mai mare parte din valoarea netă totală a lui Jay-Z provine din aventurile sale inteligente; în linii de îmbrăcăminte, case de discuri, cluburi etc.

Jay-Z a fost principalul rapper care a depășit valoarea netă totală de miliarde de dolari și a fost cel mai bogat rapper de pe planetă până în aprilie 2020, când Kanye a ocupat locul 1.

În februarie 2023, valoarea netă totală a lui Jay-Z este în general de 1.3 miliarde de dolari.

Piepteni Sean

Avere netă totală: 900 de milioane de dolari

Sean Combs face practic totul; rapează, creează, interpretează, scrie cântece și este, de asem*nea, un om de afaceri, mai mult. Numit și numele său de scenă „Diddy”, Combs este, probabil, cel mai bogat rapper de pe planetă.

Pentru o vreme, P Diddy a fost odată cel mai bogat rapper de pe planetă, până când alții au început, de asem*nea, să aibă realizări prin activitățile lor inovatoare, nu doar muzica.

În februarie 2023, valoarea netă totală a lui P Diddy este de 900 de milioane de dolari.

Dr. Dre

Dr. Dre Avere netă totală: 780 de milioane de dolari

Dr. Dre este privit ca unul dintre cei mai incredibili creatori de hip-hop vreodată. Andre Youthful și-a început profesia în NWA în anii ’80, iar apoi a plecat singur. El este, de asem*nea, pionierul din spatele seriei „Beats by Dr. Dre”, care a fost oferit Apple pentru 3 miliarde de dolari cu ceva timp în urmă.

Dr. Dre este al patrulea cel mai bogat rapper de pe planetă, cu o avere totală netă de 780 de milioane de dolari.

Eminem

Valoarea totală a Eminem: 230 de milioane de dolari

Eminem este fără îndoială cel mai bun meșteșugar hip-hop alb vreodată. În momentul în care a început inițial să facă rap de luptă în Detroit, el era dependent de o mulțime de dispreț rasial, fiind unul dintre principalii rapperi albi care participa la spectacole.

Încă o problemă pe care Eminem a experimentat-o ​​când era mai tânăr, a fost hărțuirea la școală. S-a mutat o tonă în copilărie și, astfel, s-a luptat să se împrietenească cu indivizi.

Exemplul lui Eminem de depășire a adversității este remarcabil, ținând cont că s-a transformat în cel mai bogat rapper alb de pe planetă și a fost responsabil pentru schimbarea jocului cu totul. Anul acesta, valoarea netă totală a lui Eminem este de 230 de milioane de dolari, plasându-l pe locul cinci pe această listă a celor mai bogați rapperi de pe planetă.

As P

Avere netă totală: 200 de milioane de dolari

Operatorul Percy Robert Mill este un rapper american, animator, om de afaceri, creator, producător de discuri, donator și fost jucător de baschet.

El și-a stabilit propriul nume record și este, de asem*nea, CEO-ul P. Miller Enterprises. Diversele sale eforturi l-au făcut poate unul dintre cei mai bogati rapper de pe planetă.

Averea netă totală a lui Ace P este evaluată la 200 de milioane de dolari în acest an.

Pharrell Williams

Avere netă totală: 200 de milioane de dolari

Pharrell Williams este un artist textier, rapper, producător de discuri și realizator de film american.

Williams revendică o aventură media care învăluie diversiune, muzică, stil și măiestrie, numită I'm OTHER, un colectiv creativ multimedia și o casă de discuri care completează ca umbrelă pentru toate încercările lui Pharrell Williams, inclusiv a celui foarte bogat Billionaire Boys Club.

Gâscan

Valoarea totală a lui Drake: 180 de milioane de dolari

Aubrey Drake Graham este un rapper canadian, vocalist, muzician, producător de discuri și animator. La început, Drake și-a câștigat respectul ca animator în serialul TV Degrassi: The Next Generation la începutul anilor 2000.

Aproape de câștigurile sale la premiile Grammy, Drake a câștigat trei Granturi Juno și șase Granturi BET. El are single-urile numărul unu la Hot Rap Songs.

Ice Cube

Avere netă totală: 160 de milioane de dolari

Ice Solid shape este un rapper, textier, producător de discuri, actor și producător de filme american. Și-a început cariera ca individ din grupul hip-hop CIA, mai mult decât atât, mai târziu s-a alăturat NWA

După ce a părăsit NWI în decembrie 1989, el și-a fabricat o carieră solo fructuoasă în muzică și și-a analizat abilitățile de actorie. Cube a evidențiat în „Boyz N the Hood”, „21 și 22 Jump Street”, „Barbershop”, „Ride Along” și câteva filme diferite.

Lil Wayne

Valoarea totală a lui Lil Wayne: 150 de milioane de dolari

Dwayne Michael Carter Jr., cunoscut ca Lil Wayne, este un artizan și creator american de înregistrări hip-hop din New Orleans, Louisiana.

În 1991, la nouă ani, Lil Wayne s-a alăturat casei de discuri Cash Money Records ca cea mai tânără persoană de pe label. Din acel moment, el a vândut un număr mare de discuri și a lucrat cu o mulțime de alți meșteri renumiți.

Snoop Dogg

Valoarea totală a lui Snoop Dogg: 150 de milioane de dolari

Snoop Dogg este un rapper și animator american din Long Beach, California. Profesia sa muzicală a început în 1992 când a fost fondat de Dr. Dre din NWA, iar ulterior a fost evidențiată în prima colecție independentă absolută a lui Dr. Dre, The Persistent.

De atunci, Sneak a vândut la nord de 23 de milioane de colecții în SUA și 35 de milioane de colecții în întreaga lume.

Swizz Beatz

Avere netă totală: 150 de milioane de dolari

Kasseem Dean, cunoscut ca Swizz Beatz, este un DJ american, rapper, producător de discuri, colecționar de artă și vizionar în afaceri.

Din februarie 2023, valoarea netă totală a lui Swizz Beatz este estimată la 150 de milioane de dolari, ceea ce îl face al doisprezecelea cel mai bogat rapper de pe planetă.

LL Cool J

Avere netă totală: 120 de milioane de dolari

LL Cool J este un rapper, animator, creator și vizionar în afaceri american din Sovereigns, New York. Este cunoscut ca unul dintre progenitorii pop rap-ului, oferind 13 colecții de studio și două compilații de cele mai mari hituri în cadrul profesiei sale.

Birdman

Avere netă totală: 100 de milioane de dolari

Bryan Williams, realizat cu atât mai normal prin numele său de scenă Birdman, este un rapper american, producător de discuri, om de afaceri, producător șef și investitor. El a ajutat la găsirea mărcii Cold hard cash Records împreună cu fratele său, Ronald.

În februarie 2023, valoarea netă totală a lui Birdman este de 100 de milioane de dolari.

pitbull

Avere netă totală: 100 de milioane de dolari

Pitbull este un rapper american, care înregistrează muzică de mult timp. El a ajuns pe primul loc în topurile Billboard de mai multe ori în peste 20 de țări.

Din februarie 2023, Pitbull este al cincisprezecelea cel mai bogat rapper de pe planetă, cu o avere totală netă de 100 de milioane de dolari.

Adam Horovitz

Avere netă totală: 90 de milioane de dolari

Adam Horovitz, numit și Promotion Rock sau Ruler Advertisem*nt Rock, este un interpret, chitarist, rapper, producător și animator american. El este cel mai popular ca persoană din grupul hip-hop Beastie Boys.

Horovitz este al șaisprezecelea cel mai bogat rapper de pe planetă, cu o avere totală netă de 90 de milioane de dolari în 2021.

Michael Diamond (Mike D)

Avere netă totală: 90 de milioane de dolari

Mike D este, evident, un individ din renumita trupă pop hip-hop pentru adolescenți, Beastie Boys. Tinerii Beastie au fost încadrați în anii 80 și erau formați din trei persoane: Mike D, MCA și Ad-Rock.

În februarie 2023, valoarea netă totală a lui Mike D este de 90 de milioane de dolari.

Nicki Minaj

Avere netă totală: 85 de milioane de dolari

Nicki Minaj este un rapper, vocalist, textier, model și animator american născut în Trinidad; și a făcut echipă cu un număr mare de artizani de succes, inclusiv Drake, Lil Wayne, Meek Mill, Birdman, Tyga, Chris Brown și alții.

În februarie 2023, valoarea netă totală a lui Nicki Minaj este de 85 de milioane de dolari.

Timbaland

Avere netă totală: 85 de milioane de dolari

Timbaland este un producător de discuri, vocalist, muzician, rapper și DJ american.

Cea mai memorabilă lucrare de creare de credite complete a lui Timbaland a fost în 1996 la Ginuwine… The Lone Ranger pentru artistul R&B Ginuwine. După acest an, Timbaland s-a transformat într-un producător remarcabil pentru artiștii R&B și hip-hop.

akon

Avere netă totală: 80 de milioane de dolari

Akon este un vocalist, rapper, muzician, manager de bani, producător de discuri și animator american. A crescut la o calitate remarcabilă în 2004, după sosirea „Locked Up”, primul solo de pe albumul său de debut Trouble.

Akon a devenit, probabil, cel mai bogat rapper de pe planetă, cu o avere totală netă de 80 de milioane de dolari.

Kendrick Lamar

Avere netă totală: 75 de milioane de dolari

Kendrick Lamar este un rapper, muzician și producător de discuri american. Lamar a fost văzut de mulți oameni drept unul dintre cei mai puternici rapperi ai timpului său.

De fapt, prevalența lui a implicat că a ajuns în ultimul timp la această descriere, în orice caz, când cea mai mare parte a persoanelor evidențiate aici sunt în afacere de mult mai mult timp decât el.

În februarie 2023, valoarea netă totală a lui Kendrick Lamar este estimată la 75 de milioane de dolari.

Top 21 cei mai bogați rapperi din lume (2024)

References

Top Articles
Exclusive | Fla. man who killed Amanda Hicks in murder-suicide as baby cried ‘went into blind rage’ after learning she’d been unfaithful: friends
New details released in murder-suicide that claimed life of beloved teacher
Randolf Spellshine
scotty rasmussen paternity court
Lifestyle | Stewartstown-Fawn Grove Daily Voice
Seacrest 7 Piece Dining Set
Rs3 Rituals
Academic Calendar Biola
Finger Lakes 1 Police Beat
manhattan cars & trucks - by owner - craigslist
Comparing Each Tacoma Generation, Which is Best?
Ironman Kona Tracker
Yoga With Thick Stepmom
Okay Backhouse Mike Lyrics
Transform Your Backyard: Top Trends in Outdoor Kitchens for the Ultimate Entertaining - Paradise Grills
Convert liters to quarts
Mileage To Walmart
New from Simply So Good - Cherry Apricot Slab Pie
Arkansas Craigslist Cars For Sale By Owner
The Real-Life Woman That Inspired Japanese Horror Classic Ring - SlashFilm
Winta Zesu Net Worth
Omniplex Cinema Dublin - Rathmines | Cinema Listings
G4 Vore
Bronya Build Prydwen
Citymd West 146Th Urgent Care - Nyc Photos
Parishes Online Bulletins
What is a W-8BEN Form and Why Does It Matter?
OSRS F2P Melee Combat Guide: Fastest Way From 1-99
This Is The Right Order To Watch Every X-Men Movie - Looper
Credit Bureau Contact Information
Mudfin Village Questline
Rennlist Com Forums
Wlox Jail Docket
Rachel Pizzolato Age, Height, Wiki, Net Worth, Measurement
Tuw Academic Calendar
Aces Login Palo Alto
Con Edison Outage Map Staten Island
N9K-C9372Px E Eol
Did You Hear About Worksheet Answers Page 211
Heatinghelp The Wall
Sayuri Pilkey
Ny Lottery Second Chance App
South Dakota Bhr
Csulb Atlas
Heatinghelp The Wall
The Marietta Times Obituaries
Commissary Exchange Benefits What You Need To Know Aafes To Offer Service To Former Military
Shaver Lake Webcam Gas Station
Buzzn Dispensary
Four Observations from Germany’s barnstorming 5-0 victory over Hungary
Local artist makes award-winning reflection of his home, Duluth
Jimmy.johns Order Online
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated:

Views: 6174

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.